ЕДИН ДОБЪР ПЛАН ДНЕС Е ПО-ДОБЪР ОТ ПЕРФЕКТЕН ПЛАН УТРЕfacebook marketing

Страница във Facebook


Ние създаваме и поддържаме работещи страници във Facebook с уникален и модерен дизайн. Коментарите, харесванията и споделянията са положителни сигнали за Google от Facebook страницата ви. Чрез правилно структурираните публикации в социалната мрежа увеличаваме посещенията на сайта ви. За да работи една Facebook страница тя трябва да е "активна", стремете се да качвате минимум по 3 поста дневно.facebook marketing

Реклама във Facebook

Социалната мрежа предлага няколко опции за рекламиране. Освен че ще изградим за вашия бизнес страница, с която да се гордеете, ние можем да спечелим и фенове за нея, което от своя страна е печелившо за вас. Платената реклама във Facebook дава опции за презентация на вашите продукти и услуги пред голяма аудитория. Важно е обаче, как точно да подходите при оформлението и настройките на рекламата. Ние правим анализ за активността на потребителите, като ви даваме ясна представа кога те са най-активни. Подбираме интересите, пола, възрастта и регионите, в които рекламата ще даде най-добър резултат за максимално нисък бюджет.

Колко струва рекламата във Facebook?

Всяка кампания е с различна цел и настройки.
Ако желаете да получите оферта от нашите Facebook специалисти, не се колебайте да се свържете с нас.<

ДОБРОТО ИМЕ Е ПО-ДОБРО ОТ БОГАТСТВО

Винаги постигаме желаните резултати за всеки клиент. Стриктният подход и отговорният екип от специалисти правят работата ни различна.

© All rights reserved. Designed by George Barov