ЕДИН ДОБЪР ПЛАН ДНЕС Е ПО-ДОБЪР ОТ ПЕРФЕКТЕН ПЛАН УТРЕСпоред мащабни проучвания на водещи компании над 80% от търсенето в Google е ставало през мобилни устройства. Потребителите правят масово мобилно търсене, дори когато в близост до тях има компютър. Това е сигнал за всеки, който има сайт или му предстои направата на такъв. Ако ви предстои направата на сайт, то той задължително трябва да поддържа responsive design.

Какво е responsive design?

Responsive Design е дизайн, който се адаптира и преобразява стандартната визия на сайта, с което улеснява потребителите, използващи мобилни устройства за сърфиране. Казано по-просто - сайта е един и същ, но има опция да зарежда страницата ви по различен начин при мобилно търсене.Нужно ли е да се прави нов сайт, ако имам стар, но без responsive design? След анализ от наша страна бихме могли да запазим стария ви сайт, но към него да бъде доработена визия за мобилните устройства. Това се прави когато сайта ви отговаря на някои фактори, взети под внимание от нашите специалисти.

Ако ви предстои изграждане на напълно нов сайт, то задължително трябва да поддържа responsive design.

Ако желаете да разберете условията за интегриране на responsive design, не се колебайте да направите запитване.

Свържете с нас, за да изготвим индивидуален план и оферта!ДОБРОТО ИМЕ Е ПО-ДОБРО ОТ БОГАТСТВО

Винаги постигаме желаните резултати за всеки клиент. Стриктният подход и отговорният екип от специалисти правят работата ни различна.

© All rights reserved. Designed by George Barov