ЕДИН ДОБЪР ПЛАН ДНЕС Е ПО-ДОБЪР ОТ ПЕРФЕКТЕН ПЛАН УТРЕseo

Какво е SEO?

Search engine optimization - SEO, което се тълкува като оптимизация за търсещи машини (търсачки). Идеята е при търсене вашият уеб сайт да бъде на челни позиции като органичен резултат. Процесът е с цел да даде публичност на сайта ви, с максимално позициониране по определени думи и фрази, свързани с бизнеса ви.

Защо да изберете КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООД?

CORRECT MEDIA (KОРЕКТ МЕДИЯ ЕООД) разполага с екип от специалисти, натрупали опит и успех в голям брой кампании за български и чуждестранни компании. За нас доброто име е по-добро от богатство. Ние оптимизираме уеб сайтове на челни позиции по коректен и достоен начин. Нашите специалисти планират и постигат реални резултати от вашите инвестиции и доверие. Екипът се отличава с професионални познания и е в крак с постоянно променящите се тенденции.seo

Как работим?

Ние даваме реален анализ на факторите, от които зависи вашето уеб позициониране. За да изготвим печелившата стратегия, ние акцентираме върху всеки детайл на сайта. Разработваме план от потребителското търсене и анализираме конкуренцията. Установяваме моментното позициониране на страницата ви. Оформяме стратегия за изграждане на правилното съдържание. Даваме актуална информация за входящите линкове към сайта ви. Правим проверка на сайта за наличие на неработещи връзки към него. Анализ на тайтъл на всяка страница и Meta description.

Колко струва?
Свържете с нас, за да изготвим индивидуален план и оферта!ДОБРОТО ИМЕ Е ПО-ДОБРО ОТ БОГАТСТВО

Винаги постигаме желаните резултати за всеки клиент. Стриктният подход и отговорният екип от специалисти правят работата ни различна.

© All rights reserved. Designed by George Barov