ЕДИН ДОБЪР ПЛАН ДНЕС Е ПО-ДОБЪР ОТ ПЕРФЕКТЕН ПЛАН УТРЕtraining

Изграждането на работещ екип е трудна задача изпълнена с много несигурност в лицето на търговеца. Ние предлагаме индивидуални и групови коучинг сесии и консултации за да подобрим резултатите на вашите хора. Нашата мисия е да осигурим отлично обучение на достъпен език, така че всеки да може да усъвършенства индивидуално качествата си.
Успешното развитие на всеки търговец е част от финансовия растеж на всяка компания. Ние съчетаваме теория и практика за специализация на търговци продаващи продукти и услуги по телефона.training

Защо да изберете именно нас?

През годинните нашия екип беше част от най-успешните проекти. Житейският път който изминахме ни даде шанса да разроботим и приложим отлични бизнес инструменти за реални резултати. Ключът към успеха е в правилното търговското общуване. Комуникацията е като танц. Няма момент от общуването, който да не е търговски. Или търговеца продава определен продукт или клиента ви продава причина, поради която не желае да го купи. Над 80 % от търговските обаждания не се финализират с продажба.training

Какво ще научат вашите търговци от обучението?

След завършване на курса вашите търговци ще могат успешно да привличат внимание. Предизвикването на интерес и желание, самочувствие и увереност са само част от качествата, които вашия екип ще преоткрие.

Ако желаете екипа ви да бъде работещ не се колебайте да ни се доверите!
Свържете с нас, за да изготвим индивидуален план и оферта!ДОБРОТО ИМЕ Е ПО-ДОБРО ОТ БОГАТСТВО

Винаги постигаме желаните резултати за всеки клиент. Стриктният подход и отговорният екип от специалисти правят работата ни различна.

© All rights reserved. Designed by George Barov