ЕДИН ДОБЪР ПЛАН ДНЕС Е ПО-ДОБЪР ОТ ПЕРФЕКТЕН ПЛАН УТРЕvideo

Оптимизация за видео

Видео материалите са често прилагана стратегия за предизвикване на трафик към сайта ви. Ако имате видеоматериал, свързан с вашите продукти и услуги, можете да го поместите на вашия сървър или да го качите в You Tube. Когато качим видеото на ваш сървър, ще избегнем препращането на потребители към You Tube. Това носи допълнителни дивиденти на вашия сайт. За да работи видео оптимизацията, е необходимо да бъде дадена изчерпателна информация за видеото, като това може да стане чрез микродата. Целта е Google да разбере масимално бързо за наличието на вашето видео, а това зависи именно от факторите по-горе.video

Оптимизацията чрез видео е един мощен SEO инструмент, който дава възможност за достигане на вашето съдържание до голяма група потребители. Нашият екип може да помогне при правилното задаване на ключови думи към видеото, микродатата и всички тагове към него. Едно от преимуществата на оптимизацията чрез видео е, че има възможност то да се класира в органичните резултати на Google. Струва си да опитате, защото е твърде вероятно търсачката да индексира вашето видео в топ 10 от резултатите.


Свържете с нас, за да изготвим индивидуален план и оферта!ДОБРОТО ИМЕ Е ПО-ДОБРО ОТ БОГАТСТВО

Винаги постигаме желаните резултати за всеки клиент. Стриктният подход и отговорният екип от специалисти правят работата ни различна.

© All rights reserved. Designed by George Barov